Tigers Young Group

Tigers Young Group

2/2/10

Οι συνέπειες του... καλομαθαίνω


Ένα από τα θέματα που παρουσιάστηκε τις τελευταίες ημέρες σε ρεπορτάζ εφημερίδων για τον Αστέρα Τρίπολης ήταν αυτό για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές των παικτών των Αρκάδων.


Και είναι απορίας άξιο να παρουσιάζεται ως πρόβλημα το συγκεκριμένο γεγονός για τη συγκεκριμένη ομάδα. Άλλωστε από αυτά που συζητάνε οι παίκτες μεταξύ τους προκύπτει ότι ο Αστέρας πέρα από «μαγαζί γωνία» είναι από τις πιο αξιόπιστες-φερέγγυες ομάδες στη Superleague.


Με αφορμή αυτό το γεγονός καλό είναι όσοι το συζητάνε το θέμα, να ρίξουν και μια ματιά στο γύρω κόσμο. Ας ρωτήσουν οι ξένοι ποδοσφαιριστές για παράδειγμα, συναδέλφους τους που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος από πότε έχουν να δουν ευρώ στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς;


Δεν χρειάζεται κανείς να ψάξει πολύ. Αρκεί μια ματιά στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του δικεφάλου του Βορρά αντί για προπόνηση τη Δευτέρα προτίμησαν το διάλογο με ανθρώπους από τη Διοίκηση λόγω τρίμηνων οφειλών...

Ας ρωτήσουν επίσης να μάθουν μετά από πόσους μήνες, για να μην πούμε χρόνια, δίνονται τα πριμ κατάκτησης τίτλων στον Ολυμπιακό. Στην κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο εισπράξεων (Τσάμπιονς Λιγκ, χορηγίες κ.τ.λ.).


Και αυτά είναι μερικά από τα πολλά παραδείγματα που μπορούμε να παραθέσουμε ώστε να εκτιμηθούν κάποιες αξίες. Διότι συνήθως εκτιμάς κάτι όταν το χάσεις.


Είναι τουλάχιστον άδικο, λοιπόν, έστω και να συζητείται τέτοιο θέμα για τον Αστέρα. Την ομάδα που σχεδόν σε κάθε νίκη η διοίκηση χρυσώνει τους πρωταγωνιστές και πέρα από ταπροβλεπόμενα πριμ!



Πηγη  http://www.arcadiasports.gr/opinions/2010-2-2/arthro-plirwmwn.aspx


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου